Το “ταξίδι” της Bayline

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Bayline, ως ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς φορείς στον χώρο των ναυαγοσωστικών υπηρεσιών, διοργανώνει πληθώρα σεμιναρίων με εξειδικευμένη θεματολογία. Ιδρύθηκε με βάση το Π/Δ υπ. Αριθ. 23 του 2000, καλύπτοντας την υποχρεωτική ναυαγοσωστική ασφάλιση των πολυσύχναστων ακτών. Με πολυετή εμπειρία και συμμετοχή σε εκθέσεις, συνεχίζουμε να προωθούμε τη ναυαγοσωστική ιδέα στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε από τον Μαλλίνη Γρηγόριο, αντιλαμβανόμενο την έλλειψη ναυαγοσωστικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία της εταιρείας συνίσταται στην παροχή ασφάλειας και ποιοτικών υπηρεσιών ναυαγοσωστικής, συμβάλλοντας ενεργά στη μείωση της ανεργίας. Είμαστε υπερήφανοι για την ανάπτυξη της οικογένειας μας και καλούμε ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στην κοινότητά μας.

2000

Γένεση και Ανάπτυξη

Η εταιρεία ιδρύθηκε με αφορμή το Π/Δ υπ. Αριθ. 23 του 2000 που αφορά την υποχρεωτική ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών. Ο επιχειρηματίας Μαλλίνης Γρηγόριος ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε την ανάγκη για την παρουσία μιας εταιρείας που θα παρέχει ναυαγοσωστικές υπηρεσίες. Έτσι γεννήθηκε η Bayline Services L.T.D. Με πολύ όρεξη και αφοσίωση η εταιρεία αυτή αναπτύχθηκε και πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς και του κοινού.

2010

Συνεχής Πρόοδος

Σήμερα νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι γιατί πέρα από όσα καταφέραμε δεν μείναμε εκεί, αλλά προχωράμε ακόμα πιο μπροστά ακόμα πιο δυνατά. Έπειτα από πολυετή εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες που έχουμε προσφέρει, η εταιρεία έχει κερδίσει κύρος απέναντι στους σπουδαστές και την αξιοπιστία των συνεργατών της (Δήμοι-Ξενοδοχεία) ενώ με τη συμμετοχή της σε πολλές εκθέσεις και συνέδρια στην Ελλάδα συντελεί στην διάδοση της ναυαγοσώστικής ιδέας που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια.

2015

Ενώνοντας Δυνάμεις

Η οικογένειά μας μεγάλωσε, νέοι άνθρωποι με ικανότητες και όρεξη ήρθαν κοντά μας για να προσφέρουν της υπηρεσίες τους αλλά και έμπειροι και καταξιωμένοι άνθρωποι μας συμβουλεύουν και μας καθοδηγούν.

2020

Υπερηφάνεια

Πραγματικά είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και καλούμε και όλους εσάς που έχετε όρεξη να έρθετε δίπλα μας, μαζί μας, στην οικογένεια μας.

Η ομάδα μας

ΜΑΛΛΙΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Διευθύνον Συμβουλος

ΜΑΛΛΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διευθυντής Μαρκετινγκ

Σολογανησ δημητρησ
Εκπαιδευτής

ΨΑΛΛΙΔΑ ΚΙΚΗ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΣΙΓΓΙΑΒΟΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΒΡΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Χορηγοί