ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ποιοι-ειμαστε

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Bayline στη Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται στις ναυαγοσωστικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα αποτελεί τη Νο. 1 αναγνωρισμένη σχολή ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, καθώς και σχολή ταχυπλόου αναγνωρισμένη από τη λιμενική αρχή ως σχολή εκπαίδευσης υποψήφιων χειριστών ταχυπλόων σκαφών.

Η ναυαγοσωστική σχολή Bayline ως ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς φορείς στο χώρο των ναυαγοσωστικών υπηρεσιών διοργανώνει και πλήθος σεμιναρίων με ειδική σχετική θεματολογία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε με αφορμή το Π/Δ υπ. Αριθ. 23 του 2000 που αφορά την υποχρεωτική ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών.

Ο επιχειρηματίας Μαλλίνης Γρηγόριος ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε την ανάγκη για την παρουσία μιας εταιρείας που θα παρέχει ναυαγοσωστικές υπηρεσίες.

Έτσι γεννήθηκε η BAYLINE services L.T.D. Με πολύ όρεξη και δουλειά η εταιρεία αυτή αναπτύχθηκε και πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς και του κοινού.

Σήμερα νοιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι γιατί πέρα από όσα καταφέραμε δεν μείναμε εκεί, αλλά προχωράμε ακόμα πιο μπροστά ακόμα πιο δυνατά.

Έπειτα από πολυετή εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες που έχουμε προσφέρει έχει κερδίσει κύρος απέναντι στους σπουδαστές και την αξιοπιστία των συνεργατών της (Δήμοι-ξενοδοχεία).

Επιπλέον με τη συμμετοχή μας σε πολλές εκθέσεις και συνέδρια στην Ελλάδα συντελούμε στην διάδοση της ναυαγοσωστικής ιδέας που πρεσβεύουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Έχοντας δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές σε ανθρώπινο δυναμικό (επαγγελματικά άριστα καταρτισμένο) καθώς και σε σύγχρονους υλικοτεχνικούς εξοπλισμούς συνεργαζόμαστε με πολλούς Δήμους, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Camping και ξενοδοχειακές μονάδες.

Η ναυαγοσωστική σχολή Bayline δραστηριοποιείται κι εξειδικεύεται στις ναυαγοσωστικές υπηρεσίες από το 2000. Έχει κατακτήσει την κορυφή και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς φορείς του αντικειμένου της.

Η αφετηρία της εταιρείας ήταν η διορατικότητα του ιδρυτή της, Μαλλίνη Γρηγόρη, ο οποίος αντιλήφθηκε την έλλειψη ναυαγοσωστικών υπηρεσιών, όταν η ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών έγινε υποχρεωτική σύμφωνα με το Π/Δ υπ. Αριθ. 23 του 2000.

Η ναυαγοσωστική σχολή Bayline χάραξε το δρόμο της επιτυχίας, όχι μόνο χάρις τις ναυαγοσωστικές της υπηρεσίες, αλλά και χάρις τις Σχολές Ναυαγοσωστικής και Ταχύπλοου που διαθέτει. Αυτές έχουν συμβάλλει έως σήμερα τόσο στη μείωση της ανεργίας όσο και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης.

Οι διαχρονικές μας συνεργασίες είναι ένα δείγμα της αποτελεσματικότητας και ένα αναπόσπαστο κομμάτι της περηφάνειας μας. Αναλυτικότερα, οι Δήμοι Σκιάθου, Σκοπέλου, Κασσάνδρας, Μυκόνου, Νέας Προποντίδας, Νάξου, Πολυγύρου και Σιθωνίας έδειξαν εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας και έκτοτε θωρακίζουμε εμπράκτως τις ακτές τους.

Ωστόσο, οι φιλοδοξίες μας δε σταματούν εδώ. Η ανάληψη περισσότερων ακτών, σε συνδυασμό με την παραγωγή πλήρως καταρτισμένων ναυαγοσωστών και χειριστών ταχύπλοου, αποτελούν τους βασικούς στόχους της Bayline για το άμεσο και μακρινό μέλλον.

Επιπρόσθετα, η συνεχής συμμετοχή μας σε εκθέσεις και συνέδρια αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και στην ενίσχυση της οικογένειάς μας. Οι χώροι κολύμβησης θα διακρίνονται για την ασφάλειά τους μόνο αν γίνουμε πολλοί. Μονάχα έτσι θα υπάρχει ασφάλεια σε κάθε χώρο κολύμβησης.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε Δήμους, ξενοδοχεία αλλά και σε τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν ασφάλεια στους χώρους κολύμβησης των περιοχών τους, να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης αλλά και να μετέχουν δραστικά στη μείωση φαινομένων ανεργίας μέσω της εταιρίας μας.


Η οικογένειά μας μεγάλωσε, νέοι άνθρωποι με ικανότητες και όρεξη ήρθαν κοντά μας για να προσφέρουν της υπηρεσίες τους αλλά και έμπειροι και καταξιωμένοι άνθρωποι μας συμβουλεύουν και μας καθοδηγούν.


Πραγματικά είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και καλούμε και όλους εσάς που έχετε όρεξη να έρθετε δίπλα μας, μαζί μας, στην οικογένεια μας.

elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο