ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΚΙΑΘΟΣ

Η συνεργασία της εταιρίας μας με τον Δήμο Σκιάθου ξεκίνησε το 2002. Η Σκιάθος είναι ένα νησί του Βορείου Αιγαίου με πλούσια φυσική ομορφιά. Την χαρακτηρίζει η πράσινη βλάστηση που σε συνδυασμό με τα καταγάλανα νερά συνθέτουν μια μοναδική εικόνα. Χαρακτηρίζεται σαν το “Διαμάντι του Αιγαίου” αφού έχει εξήντα εννιά πανέμορφες παραλίες.
GALLERY

ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Η συνεργασία της εταιρίας μας με τον Δήμο Σκοπέλου ξεκίνησε το 2007. Η Σκόπελος είναι ένα από τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Γεμάτη με πυκνά δάση που καλύπτουν σχεδόν το 80% της έκτασής της, θεωρείται το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου. Έχει πολύ καλή τουριστική υποδομή και διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τον παραδοσιακό χαρακτήρα της.
πύργος ναυαγοσώστη
GALLERY

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Η συνεργασία της εταιρίας μας με τον Δήμο Κασσάνδρας ξεκίνησε το 2002. Στη Κασσάνδρα, από τη Ν. Φώκαια ως το Παλιούρι , βρίσκεις καταγάλανα νερά ,αμέτρητες παραλίες και έντονη βλάστηση η οποία δημιουργεί την φυσική ομορφιά της περιοχής .
GALLERY

ΜΥΚΟΝΟΣ

Η συνεργασία της εταιρίας μας με τον Δήμο Μυκόνου ξεκίνησε από το 2009. Το νησί της Μυκόνου είναι αναμφισβήτητα, ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο, με πολλές διακρίσεις από φορείς και τον τύπο. Πανέμορφες παραλίες και ειδυλλιακά τοπία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της.
GALLERY

ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

Η συνεργασία μας με τον Δήμο Νέας Προποντίδας ξεκίνησε το 2002. Ο Δήμος Νέας Προποντίδας είναι ένας από τους πέντε (5) Δήμους του Νομού Χαλκιδικής. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων Δήμων Καλλικράτειας, Μουδανιών και Τρίγλιας. Χαρακτηρίζεται από τις πολυσύχναστες παραλίες του και από το πλούσιο σε φυσική ομορφιά τοπίο του.
GALLERY

ΝΑΞΟΣ

Η συνεργασία της εταιρίας μας με τον Δήμο Νάξου ξεκίνησε το 2007. Η Νάξος έχει τον κοσμοπολίτικο αέρα ενός σύγχρονου τουριστικού θέρετρου αλλά συγχρόνως διατηρεί το παραδοσιακό χρώμα της και τον λαϊκό πολιτισμό της. Οι ατέλειωτες αμμουδιές, με τα καθαρά νερά και τους κέδρους, κρύβουν ομορφιές και τοπία σαγηνευτικά.
GALLERY

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Η συνεργασία της εταιρίας μας με τον Δήμο Πολυγύρου ξεκίνησε το 2002. Ο Πολύγυρος ,πρωτεύουσα του Νομού Χαλκιδικής ,χαρακτηρίζεται από πλήθος αξιοθέατων ,απέραντες χρυσαφένιες αμμουδιές με καταγάλανα νερά και σπάνιες φυσικές ομορφιές.
GALLERY

ΣΙΘΩΝΙΑ

Η συνεργασία της εταιρίας μας με τον Δήμο Σιθωνίας ξεκίνησε το 2002. Η Σιθωνία είναι χερσόνησος του νομού Χαλκιδικής και αποτελεί την λεγόμενη μεσαία χερσόνησο από τις τρεις του νομού. Η χερσόνησος της Σιθωνίας χαρακτηρίζεται από γραφικές περιοχές με έντονο ανάγλυφο και τις οργανωμένες ή απομονωμένες παραλίες της, καθώς και δάση πεύκου που χαρακτηρίζουν το τοπίο της.
GALLERY
elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο