ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΜΑΛΛΙΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Διευθύνον Συμβουλος


ΜΑΛΛΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διευθυντής Μαρκετινγκ


ΠΡΑΒΙΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Οικονομικός Διευθυντής


ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νομικός Σύμβουλος


ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Διευθύντρια Σχολής


ΚΟΤΣΟΜΥΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Εκπαιδευτής


ΨΑΛΛΙΔΑ ΚΙΚΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


ΤΣΙΓΓΙΑΒΟΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ


ΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


ΒΡΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


ΙΛΑΡΙΟΥ ΛΑΡΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Η Bayline ως ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς φορείς στο χώρο των ναυαγοσωστικών υπηρεσιών διοργανώνει και πλήθος σεμιναρίων με ειδική σχετική θεματολογία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε με αφορμή το Π/Δ υπ. Αριθ. 23 του 2000 που αφορά την υποχρεωτική ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών.

Ο επιχειρηματίας Μαλλίνης Γρηγόριος ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε την ανάγκη για την παρουσία μιας εταιρείας που θα παρέχει ναυαγοσωστικές υπηρεσίες.

Έτσι γεννήθηκε η BAYLINE services L.T.D. Με πολύ όρεξη και δουλειά η εταιρεία αυτή αναπτύχθηκε και πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς και του κοινού.

Σήμερα νοιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι γιατί πέρα από όσα καταφέραμε δεν μείναμε εκεί, αλλά προχωράμε ακόμα πιο μπροστά ακόμα πιο δυνατά.

Έπειτα από πολυετή εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες που έχουμε προσφέρει έχει κερδίσει κύρος απέναντι στους σπουδαστές και την αξιοπιστία των συνεργατών της (Δήμοι-ξενοδοχεία).

Επιπλέον με τη συμμετοχή μας σε πολλές εκθέσεις και συνέδρια στην Ελλάδα συντελούμε στην διάδοση της ναυαγοσωστικής ιδέας που πρεσβεύουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Έχοντας δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές σε ανθρώπινο δυναμικό (επαγγελματικά άριστα καταρτισμένο) καθώς και σε σύγχρονους υλικοτεχνικούς εξοπλισμούς συνεργαζόμαστε με πολλούς Δήμους, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Camping και ξενοδοχειακές μονάδες.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε Δήμους, ξενοδοχεία αλλά και σε τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν ασφάλεια στους χώρους κολύμβησης των περιοχών τους, να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης αλλά και να μετέχουν δραστικά στη μείωση φαινομένων ανεργίας μέσω της εταιρίας μας.


Η οικογένειά μας μεγάλωσε, νέοι άνθρωποι με ικανότητες και όρεξη ήρθαν κοντά μας για να προσφέρουν της υπηρεσίες τους αλλά και έμπειροι και καταξιωμένοι άνθρωποι μας συμβουλεύουν και μας καθοδηγούν.


Πραγματικά είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και καλούμε και όλους εσάς που έχετε όρεξη να έρθετε δίπλα μας, μαζί μας, στην οικογένεια μας.

elΕλληνικά