ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Bayline στη Θεσσαλονίκη παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης που απαιτούνται για να γίνει κάποιος Ναυαγοσώστης Πισίνας.

Η θεωρητική διδασκαλία του προγράμματος 
” Ναυαγοσώστης Πισίνας ” γίνεται στα γραφεία μας σε αίθουσα διδασκαλίας με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και η πρακτική εξάσκηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς. Για τη θερινή περίοδο  η εκπαίδευση γίνεται σε καθημερινή βάση .

Πιο συγκεκριμένα :

  • Απογευματινό τμήμα: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή |  15:00 – 20:00
  • Πρωινό τμήμα: Τρίτη – Πέμπτη –Σάββατο | 11:00 – 16:00

Οι εκπαιδευτές της Σχολής είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη Ναυαγοσωστική, άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους.

Ειδικά ταχύρρυθμα τμήματα για ξενοδόχους και επαγγελματίες. Τα μαθήματα γίνονται με ιδιαίτερη προσωπική επαφή με τον εκπαιδευτή σε μέρες και ώρες που διευκολύνουν τον ενδιαφερόμενο.

Συμπλήρωσε τη φόρμα προεγγραφής και γίνε και εσύ Ναυαγοσώστης Ακτής

Δικαιολογητικά Σχολής

Δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος.
  2. Δύο (2)έγχρωμες φωτογραφίες του αιτούντος.
  3. Πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις ιατρών ειδικότητας ψυχιάτρου, δερματολόγου, παθολόγου και καρδιολόγου, ιδιωτών ή από δημόσια νοσοκομεία, από τα/τις οποία/ες να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ψυχικά υγιής, δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια και είναι ικανός από ιατρικής άποψης να ασκήσει το επάγγελμα του ναυαγοσώστη
    elΕλληνικά