Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

2000

Η εταιρεία ιδρύθηκε με αφορμή το Π/Δ υπ. Αριθ. 23 του 2000 που αφορά την υποχρεωτική ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών. Ο επιχειρηματίας Μαλλίνης Γρηγόριος ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε την ανάγκη για την παρουσία μιας εταιρείας που θα παρέχει ναυαγοσωστικές υπηρεσίες. Έτσι γεννήθηκε η BAYLINE services L.T.D. Με πολύ όρεξη και δουλειά η εταιρεία αυτή αναπτύχθηκε και πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς και του κοινού

2010

Σήμερα νοιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι γιατί πέρα από όσα καταφέραμε δεν μείναμε εκεί, αλλά προχωράμε ακόμα πιο μπροστά ακόμα πιο δυνατά. Έπειτα από πολυετή εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες που έχουμε προσφέρει έχει κερδίσει κύρος απέναντι στους σπουδαστές και την αξιοπιστία των συνεργατών της (Δήμοι-ξενοδοχεία) ενώ με τη συμμετοχή μας σε πολλές εκθέσεις και συνέδρια στην Ελλάδα συντελούμε στην διάδοση της ναυαγοσώστικής ιδέας που πρεσβεύουμε όλα αυτά τα χρόνια.

2015

Η οικογένειά μας μεγάλωσε, νέοι άνθρωποι με ικανότητες και όρεξη ήρθαν κοντά μας για να προσφέρουν της υπηρεσίες τους αλλά και έμπειροι και καταξιωμένοι άνθρωποι μας συμβουλεύουν και μας καθοδηγούν.

2020

Πραγματικά είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και καλούμε και όλους εσάς που έχετε όρεξη να έρθετε δίπλα μας, μαζί μας, στην οικογένεια μας.

elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο