ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ

Πτυχίο επαγγελματία ναυαγοσώστη ακτής


ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: 2 ΙΟΥΛΙΟΥ
Η εκπαίδευση που απαιτείται για να γίνει κάποιος Επαγγελματίας Ναυαγοσώστης ακτής αποτελείται από 35 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης και 40 ώρες πρακτικής .

Η θεωρητική διδασκαλία γίνεται στα γραφεία μας σε αίθουσα διδασκαλίας με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και η πρακτική εξάσκηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς. Η διάρκεια του κάθε τμήματος είναι 4 εβδομάδες και η εκπαίδευση γίνεται 3 φορές την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα :

 • Πρωινό τμήμα
  Τρίτη-Πέμπτη 10.00-15.00  ( θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση) και Σάββατο 12.30-17.30 (πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση)
 • Απογευματινό τμήμα
  Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 15.00-20.00 (πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση)
Για την απόκτηση αδειας ασκήσεως επαγγέλματος ναυαγοσώστη ακτής είναι απαραίτητη και η άδεια ταχύπλοου σκάφους για την οποία υπάρχει συνεργασία της σχολής με εγκεκριμένη σχολή ταχυπλόοων σκαφών.

Δικαιολογητικά:
 1. Φωτοαντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος .
 2. 5 έγχρωμες φωτογραφίες του αιτούντος.
 3. Πιστοποιητικό υγείας μόνο από Κρατικό Νοσοκομείο από το οποίο θα προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια και είναι ικανός από ιατρικής άποψης να ασκήσει το επάγγελμα του ναυαγοσώστη.

Πτυχίο επαγγελματία ναυαγοσώστη πισίνας


ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: 2 ΙΟΥΛΙΟΥ
Η εκπαίδευση που απαιτείται για να γίνει κάποιος Επαγγελματίας Ναυαγοσώστης πισίνας αποτελείται από 35 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης και 40 ώρες πρακτικής .
Η θεωρητική διδασκαλία γίνεται στα γραφεία μας σε αίθουσα διδασκαλίας με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και η πρακτική εξάσκηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς. Η διάρκεια του κάθε τμήματος είναι 4 εβδομάδες και η εκπαίδευση γίνεται 3 φορές την εβδομάδα. (Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα τμήματα για ενδιαφερόμενους που  έχουν πίεση χρόνου).

Πιο συγκεκριμένα :

 • ΠρωΪνό τμήμα:Τρίτη-Πέμπτη 10.00-15.00  ( θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση) και Σάββατο 12.30-17.30 (πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση)
 • Απογευματινό τμήμα: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 15.00-20.00 (πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση)


Δικαιολογητικά:

 1. Φωτοαντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος.
 2. Δύο (2)έγχρωμες φωτογραφίες του αιτούντος.
 3. Βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου από την οποία θα προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κλινικά υγιής.

Οι εκπαιδευτές της Σχολής είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη Ναυαγοσωστική, άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους.
Οι εγγραφές για τα τμήματα άρχισαν.

Ειδικά διαμορφωμένα ταχύρυθμα τμήματα για ξενοδόχους και επαγγελματίες


Ειδικά ταχύρρυθμα τμήματα για ξενοδόχους και επαγγελματίες. Τα μαθήματα γίνονται με ιδιαίτερη προσωπική επαφή με τον εκπαιδευτή σε μέρες και ώρες που διευκολύνουν τον ενδιαφερόμενο.

Για τυχόν απορίες και ερωτήσεις επικοινωνήστε τώρα με την ομάδα της Bayline. Αποκτήστε πτυχίο Ναυαγοσώστη και εργαστείτε με την καλύτερη ομάδα Ναυαγοσωστικής Σχολής.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε δήμους αλλά και σε τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν ασφάλεια στους χώρους κολύμβησης των περιοχών τους, αλλά και να μετέχουν δραστικά στη μείωση φαινομένων ανεργίας στον τόπο τους προσφέροντας μέσο της εταιρείας, εργασία σε νέους και νέες από τις τοπικές κοινωνίες.

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down

Please publish modules in offcanvas position.